matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
algebra liniowa
xxx:
wyznacz baze i okresl wymiar przestrzeni: V={v∊ℛ
3
: x1+x2−x3=0} (v=(x1,x2,x3)∊ℛ
3
)
23 paź 15:13
xxx:
prosze o pomoc
23 paź 16:09
student:
da ktos rade
24 paź 02:22