matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rown tryg
Lajsek:
male równanie trygonometryczne sin2p< −1
23 paź 12:36
Lajsek:
≤ znak..
23 paź 12:42
krystek:
Tylko =−1
23 paź 12:49
Lajsek:
czyli to zamienic na 2p=−π/2 +2kπ czyli p= −π/4 +kπ, k ∊ Z ?
23 paź 12:54