matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
Nikita :
Zaznacz na płaszczyźnie zbiory A= { (x,y) ; x∊ R ⋀ y∊ R ⋀ 2x
2
− xy − y
2
= 0} B= { (x,y) ; x∊ R ⋀ y∊ R ⋀ 2x
2
−5xy − 3y
2
= 0} nie wiem jak ten drugi zaznaczyć
23 paź 10:35