matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
oll93:
1
81
− 8
log
4
9
log
4
9
po 81 jest potęga
22 paź 20:51
agata:
1
=log
9
4
log
4
9
22 paź 20:59
oll93:
i co dalej ?
22 paź 21:06
agata:
log
2
9
log
4
9=
=log
2
3
log
2
4
22 paź 21:14