matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hm
oll93:
czemu 10
log3
= 3
22 paź 19:26
Mateusz:
bo a
log
a
x
=x
22 paź 19:32
Trivial:
pytanie typu 'czemu 2+2=4'
22 paź 19:33
Eta:
czemu?
4
3
2+2=
22 paź 19:37
oll93:
dziekuje Mateusz
22 paź 19:39