matematykaszkolna.pl
:D ICSP: Witam wszystkich w ten piękny sobotni poranekemotka
22 paź 11:30
Trivial: Hello.
22 paź 11:31
ICSP: o miło że jesteś
22 paź 11:33
Trivial: już się boję.
22 paź 11:34
ICSP: czego
22 paź 11:34
Trivial: czegoś co zaraz pewnie zapodasz. emotka
22 paź 11:35
ICSP: nieeeemotka Za grupy bierzemy się wieczorkiem Teraz lekkie i przyjemne wzory Cardano
22 paź 11:36
think: hej... ja już nie pamiętam o co w tym chodziło, ale nie muszę, bo ten pikny sobotni poranek spędzam w pracy, która z grupami w ujęciu matematycznym nie ma nic wspólnego.
22 paź 11:40
ICSP: fajną masz pracę emotka
22 paź 11:42
think: ano co prawda, to prawda po pierwsze mam pracę, po drugie nie jest zła chociaż czasem marudzę a po trzecie mam fajnego szefa, więc oprócz podwyżki nic więcej mi nie trzebaemotka
22 paź 11:43
Mateusz: Piękny sobotni ale mroźny jak w zimie emotka
22 paź 11:46
ICSP: Czyli w pracy siedzisz przy komputerze i nic nie robisz ?
22 paź 11:46
think: ICSP, niezupełnie. Siedzę przy kompie jeśli nie mam nic do zrobienia, albo gdy zrobiłam wszystko co miałam do zrobienia. Owszem na upartego zawsze jakieś zajęcie bym sobie znalazła, ale gdy mi się nie chce upierać to jestem tutaj i w między zasie albo czytam książkę albo rozwiązuję sudokuemotka
22 paź 12:09
ICSP: Fajna praca emotka Też taką chcę
22 paź 12:10
think: Mateusz, no to w jakimś srogim klimacie mieszkasz, albo jesteś tak bardzo ciepłolubny. Owszem wieje chłodem, ale do mroźnej zimy to jeszcze dalekoemotka
22 paź 12:10
Mateusz: Eee gdzie tam rano musiałem zdrapać szron z szyb samochodu teraz pewnie jest cieplej.
22 paź 12:39
Trivial: ICSP, jeśli aż tak lubisz wzory Cardano, to napisz program, który policzy przybliżony pierwiastek wielomianu trzeciego stopnia. emotka
22 paź 13:16
ICSP: Trivial nie umiem jeszcze pisać programówemotka W innym temacie policzyłem pierwiastek z wzorów Cardano. Sprawdzisz?
22 paź 13:17
Trivial: ok. daj link.
22 paź 13:18