ratunku prosze
40 Malwina:
Naszkicuj wykres funkcji homograficznej:
f(x)=2x+4x−2
22 paź 10:02
40Malwina: kto pomoże proszę bardzo
22 paź 10:56
Tadeusz:
| | 8 | | 8 | |
f(x)=2+ |
| ... i dalej chyba z górki, wykres krzywej g(x)= |
|
|
| | x−2 | | x | |
przesuwasz o wektor ...

?
22 paź 11:01
40 Malwina: z górki to tak nie bo mam pod górkę w tym wieku
22 paź 11:02
35 MATEUSZ: 
?
22 paź 12:00
40 Malwina: nikt nie chce mi pomoc w tym
22 paź 12:01
40 Malwina: pomóżcie mi prosze
22 paź 14:33
Patryk: 2x−4+8: (x−2)
podziel
22 paź 14:42
sushi_ gg6397228:
umiemy zrobic tabelke z "x" i "y"
22 paź 14:42
Patryk: bez tej 8
22 paź 14:43
40 Malwina: nie pamiętam tego nic a nic
22 paź 14:46