matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hh
martaaaa:
pomocy trzeci wyraz ciagu artmetycznego wynosi 7 a 9 wyraz 25. oblicz 1 wyraz ciagu i roznice tego ciagu
21 paź 19:25
krystek:
a
n
=a
1
+(n−1)*r i licz masz a
3
=.... a
9
=...
21 paź 19:32