macież
Ola: 3x1 − 2x2 − 5x3 +x4 = 3
2x1 − 3x2 + x3 +5x4 = −3
x1 + 2x2 − 4x4 = −3
x1 − x2 − 4x3 +9x4 = 22
jak rozwiązac to za pomocą macierzy
21 paź 18:42
ICSP: Gauss
21 paź 18:47
Drakula: chcesz dam ci linka do swietnego kursu z macierzy
21 paź 18:47
Drakula: chyba ze potrzebyjesz rozwiazania tylko tego zadania bo kurs trwa 8h
21 paź 18:48
Vizer: A ten kurs jest darmowy? Jeśli tak byłbym zainteresowany linkiem
21 paź 18:49
Ola: tylko to zadanie
21 paź 18:50
ICSP: No to
Gauss
21 paź 18:50
Ola: bo ja cos próbowałam stworzyc ale mi nie wychodzi
21 paź 18:51
Drakula: teoretycznie nie jest darmowy chyba ze nie masz nic przeciwko chomikom
21 paź 18:51
Vizer: Lubię chomiki
21 paź 18:54
21 paź 18:54
Ola: no robiłam Gaussem własnie
21 paź 18:56
Vizer: Danke
21 paź 18:57
Ola: ami ktos pomoże z tym przykładem? tylko zeby mi pomóc jak z tymi wierszami
21 paź 19:11
Ola: juz sie poddaje gaussem to nie chce mi wyjsc
21 paź 22:17
Ola: pomóżcie prosze bo na jutro to mam
21 paź 22:17