matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykonaj działania
Polonistka:
Dane są zbiory: X = {1,2,4,7,8,16} i Y = {1,2,3,5,7}. Wykonaj działania. a) X∪Y = b) X/Y = c) X∩Y = d) X∩∅ =
21 paź 16:20
Vizer:
1059
powinno pomóc.
21 paź 16:23
Polonistka:
Dziękuje! Zadanie zrobione
21 paź 16:36