funkcje liniowe
Sherman: Bardzo bardzo proszę o pomoc

Narysuj wykres funkcji określonej w zbiorze D Wyznacz zbiór wartości funkcji jeśli:
f(x)=x
2+2 D=(−
∞,3>
20 paź 23:10
Eta:

ZW= <2,
∞)
20 paź 23:22
Sherman: i to wszystko

dzięki

a zrobiłem już tą tabelkę....i naniosłem te punkty... Będę wdzięczny
za wyjaśnienie bo nie chcę tylko przepisać ale zrozumieć
20 paź 23:32
20 paź 23:35
Sherman: jestem w 1lo...i funkcji kwadratowych jeszcze nie było...nie da się liniową wyznaczyć zbioru
wartości funkcji?
20 paź 23:46