Potęgi
Kasia: Mógłby ktoś pomóc

5
x−5
3−x=20
20 paź 16:22
Abby: 52−53−2=20
20 paź 16:28
Tadeusz: 5
2x−20*5
x−5
3=0 ... 5
x=z
z
2−20z−125=0 ... itd −
20 paź 16:29
TOmek:
(5
x)
2−5
3−20*5
x=0
5
x−t
t
2−20*t−5
3=0
20 paź 16:29
Abby: Chłopaki, co wy wyliczyliście?
20 paź 16:31
Tadeusz: to co TY =
20 paź 16:32
Abby: no to nieźle kombinujecie
20 paź 16:34
agata: Abby, to nie zgaduj zgadula to trzeba rozwiązać, a nie podać gotowy wynik.
20 paź 16:52
Kasia: Dzięki wielkie

juz wszytko wiem
20 paź 17:34