matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
prosze:
√
18
= 3
√
...
√
28
= 2
√
...
3
√
250
= 5
3
√
...
3
√
−56
= −2
3
√
... prosze o pomoc w rozwiazaniu
20 paź 01:54
ehhh:
√
18
= 3
√
2
2
√
7
5
3
√
2
20 paź 06:41