matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiazanie
sd:
x
2
+(y+1)
2
=5
19 paź 20:55
sd:
x2+(y+1)2=5 wyznaczyć środek i promien
19 paź 20:56
krystek:
(x−a)
2
+(y−b)
2
=r
2
współrzędne środka : S(a,b) Popatrz i podaj a=..b=... r=
19 paź 20:59