matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
dziqus:
2 |x| + x = 1 jak to rozwiazac bo jakas pustke mam w glowie
19 paź 20:38
krystek:
IxI=−x dla x<0 IxI=x dla x≥0 i zapełnij swoja pustkę.
19 paź 20:42
dziqus:
dzieki za pomoc juz wiem
19 paź 20:45