matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
:7 F.kwadratowa:
http://upit.cc/i/3a76d397.jpg
B −5=−
5
4
*(−2)
2
tak powinno być i co muszę robić dalej
19 paź 19:55
kkkkkkkkkkkkkkk:
−5=−5/4 * 4 −5=−5 L=P nalezy
19 paź 19:58