11 mar 23:13
Bogdan:
Basiu, odpowiedziałem Ci u Agaty
11 mar 23:29
Basia: Ten błąd też znalazłam, dalej dość paskudne, ale do policzenia.
Możesz rzucić okiem na wersję poprawioną ?
11 mar 23:42
Bogdan:
Znalazłem możliwość uproszczenia rachunków, podałem to uproszczenie u Agaty
12 mar 00:34
Eta:
Mimo to są "paskudne"
12 mar 00:35
Eta: Tak często bywa ( w zad z okręgami)
12 mar 00:37
Eta:
Ja dziś mam " lenia"

... ( niskie ciśnienie )
idę na herbatkę

cześć pracy !
12 mar 00:39
Basia: Dziękuję za wsparcie !
Jak macie ochotę to zajrzyjcie jeszcze do Hmm.
Zadania niby nie takie trudne, ale jakoś sama siebie dziś nie jestem do końca pewna.
Też niskie niestety !
12 mar 01:02
Basia: Eto, zajrzyj jeszcze do Ania (wyrzucona na górze) !
to mmnn: to to samo co mm:
dawno, dawno temu ostro się z nią ścięłam; argumenty nie docierają, a mnie wtedy ponosi
12 mar 01:48
Eta:
Nie przejmuj się!
Przypominam sobie ten fakt , ale co tam ! i tak wiemy o kogo chodzi!
Miałam Ci to samo napisać , jak zapytałaś ... czy to nie mój nicek?
Tak mi wyglada , że to ta sama osóbka!
Zobaczymy dalej , jak będzie?... pewnikiem czymś się zdemaskuje!
Basia patrzyłam na to ostatnie zadanie Ani
Wychodzi mi ta długość tego odcinka też 25√3
tylko inaczej obliczałam:
z trójkąta prostokatnego równoramiennego( bo kąty po 45o
czyli r+ h= 50 cm( przeciwprostokatna) po przedłuzeniu podstawy walca
więc x/ 50= sin 45o
to x = 25√2
wynik taki sam, więc chyba dobra odp:
12 mar 02:09
Basia: Ciekawe zadanie w nicku Madzia. Za diabła nie wiem o co chodzi. Wyobraźni mi chyba nie
dostaje !
12 mar 02:13
Basia: Padam na nos. Dobranoc!
12 mar 02:15
Eta:
Patrzyłam wcześniej!
Niestety i moja wyobraźnia zawodzi!
Moze o coś innego chodzi ? Nie mamy pewności czy treść jest prawidłowa!
12 mar 02:17
Eta: Dobranoc! Do jutra
12 mar 02:18
Bogdan:
Znalazłem tę bryłę. Opisałem ją u Madzi.
Dobranoc
12 mar 02:33