matematykaszkolna.pl
Eta Basia: Eto i Bogdanie jestescie jeszcze emotikonka? Zajrzyjcie do postu "Agata" ! Jakieś idiotyzmy mi tam wychodzą emotikonka!
11 mar 23:13
Bogdan: Basiu, odpowiedziałem Ci u Agaty
11 mar 23:29
Basia: Ten błąd też znalazłam, dalej dość paskudne, ale do policzenia. Możesz rzucić okiem na wersję poprawioną ?
11 mar 23:42
Bogdan: Znalazłem możliwość uproszczenia rachunków, podałem to uproszczenie u Agaty
12 mar 00:34
Eta: Mimo to są "paskudne" emotikonka
12 mar 00:35
Eta: Tak często bywa ( w zad z okręgami) emotikonka
12 mar 00:37
Eta: Ja dziś mam " lenia" emotikonka ... ( niskie ciśnienie ) idę na herbatkę emotikonka cześć pracy !
12 mar 00:39
Basia: Dziękuję za wsparcie ! Jak macie ochotę to zajrzyjcie jeszcze do Hmm. Zadania niby nie takie trudne, ale jakoś sama siebie dziś nie jestem do końca pewna. Też niskie niestety !
12 mar 01:02
Basia: Eto, zajrzyj jeszcze do Ania (wyrzucona na górze) ! to mmnn: to to samo co mm: dawno, dawno temu ostro się z nią ścięłam; argumenty nie docierają, a mnie wtedy ponosi
12 mar 01:48
Eta: Nie przejmuj się! Przypominam sobie ten fakt , ale co tam ! i tak wiemy o kogo chodzi! Miałam Ci to samo napisać , jak zapytałaś ... czy to nie mój nicek? Tak mi wyglada , że to ta sama osóbka! Zobaczymy dalej , jak będzie?... pewnikiem czymś się zdemaskuje! Basia patrzyłam na to ostatnie zadanie Ani Wychodzi mi ta długość tego odcinka też 253 tylko inaczej obliczałam: z trójkąta prostokatnego równoramiennego( bo kąty po 45o czyli r+ h= 50 cm( przeciwprostokatna) po przedłuzeniu podstawy walca więc x/ 50= sin 45o to x = 252 wynik taki sam, więc chyba dobra odp:
12 mar 02:09
Basia: Ciekawe zadanie w nicku Madzia. Za diabła nie wiem o co chodzi. Wyobraźni mi chyba nie dostaje !
12 mar 02:13
Basia: Padam na nos. Dobranoc!
12 mar 02:15
Eta: Patrzyłam wcześniej! Niestety i moja wyobraźnia zawodzi! Moze o coś innego chodzi ? Nie mamy pewności czy treść jest prawidłowa!
12 mar 02:17
Eta: Dobranoc! Do jutraemotikonka
12 mar 02:18
Bogdan: Znalazłem tę bryłę. Opisałem ją u Madzi. Dobranoc emotikonka
12 mar 02:33