matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
HipHopFan:
cos66*sin21 − sin66*cos21 wie ktoś jak to obliczyć? będę wdzięczny za pomoc
19 paź 18:12
agata:
sin(α−β)=sinαcosβ−sinβcosα. α=21, β=66
19 paź 18:19
HipHopFan:
emmm nie o to tutaj chodzi.....
19 paź 18:21