matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dane są punkty A = (1,-4), B=(2,3). Odcinek AB ma długosć:
Słaaawek:
Dane są punkty A = (1,−4), B=(2,3). Odcinek AB ma długosć: Wyszło mi 5
√
2
, czy dobrze?
18 paź 21:16
Eta:
ok
18 paź 21:17
Słaaawek:
SUPER
18 paź 21:21