matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy naturalne
Tiamat:
f(x)=
√
ln(x−5)
f(x)=ln(2
x
+3) f(x)=(ln(9−x
2
))sinx Ratujcie mój tyłek, bo nie ogarniam:C
18 paź 21:13
Tiamat:
Wyznacz Dziedzinę, ale nie wiem jak...
18 paź 21:15
krystek:
1)x−5>0 i ln(x−5)≥0 2)2
x
+3>0 3)9−x
2
>0
18 paź 21:51