matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc, bo nic nie rozumiem :c
sony9892:
1. Rozwiąż równanie: |4x+1| = 7 2. Wykonaj działania x+y, 2x−y. x*y jeśli: a) 3+ 2
√
2
i y= 2 − 4
√
2
b) x=
√
8
+ 1 i y=
√
2
18 paź 20:47