matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj przekształcenia i omów własności
Vineasz:
π
y = | tg ( x −
) |
4
1
y = sin π x +
2
y = | 1 − ctgx |
18 paź 20:43
Vineasz:
pomoże ktoś
chociaz w jednym.. :3
18 paź 20:52
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1522.html
18 paź 20:54
Vineasz:
wszystko fajnie, tylko jakoś ten drugi przykład mi nie wychodzi :x
18 paź 21:01