błagam, nawet dubstep mi nie pomógł przy tym zadaniu ;(
It's alive- I Jah: Znajdź pole i obwód trójkąta równoramiennego o podstawie 2 i kącie przy podstawie α=30o.
18 paź 19:23
aa:

Pole = połowa razy a razy h
18 paź 19:33
It's alive- I Jah: o

a tam na dole jest :
a... 2? co w środku?
18 paź 19:49
It's alive- I Jah: i dalej jak to będzie?
18 paź 19:53
aa: tam na dole powinno być a = 2 ale mi nie wyszło
obw = a + 2b
| | 2 | | 4√3 | |
obw = 2 + 2 razy |
| = 2 + |
| |
| | √3 | | 3 | |
18 paź 20:00
Rybencja: dzięki wielkie

!
18 paź 20:13