wynik musi wyjść 22,5 da radę to zrobić? mi wychodzi 33,75
Wojtek: POMOCY

!
10*1000
12log9−log2
17 paź 21:54
Jack:
nie powielaj postów
17 paź 21:54
Wojtek: to pomóżcie

!
17 paź 21:56
Jack:
pokaż swoje rachunki
17 paź 21:58
kachamacha: | | 1000log3 | | 3 | | 3 | |
10* |
| =10* |
| =10* |
| = |
| | 1000log2 | | 1000log2 | | 10*100log2 | |
17 paź 22:00
kachamacha: sorry za wczesnie
17 paź 22:00
kachamacha: | | 3 | | 3 | |
=10* |
| =10* |
| hmm jakis błąd  |
| | 10log2*102log2 | | 4 | |
17 paź 22:02
17 paź 22:03
17 paź 22:34
kachamacha: | | 27 | |
tak−wyszło  10* |
| |
| | 8 | |
18 paź 10:12