oblicz potegowanie pierwiastkowanie
maja: Oblicz
2
3 * 2
1/2 * 2
−2
2
1/3 *4
3 * 2
−4
17 paź 21:16
DaVID:
1) 23/2
2) 27/3
3) 24/3
17 paź 21:35
maja: nie rozumiem
17 paź 21:37
maja: potrzebuje pelne rozpisanie
17 paź 21:40
17 paź 21:44
krystek: 2
3+1/2+(−2)=...
2
1/3*(2
2)
3*2
−4−..
| | 1 | |
Podpowiem tylko 4=22 , 8=23 a |
| =4−1=.. |
| | 4 | |
17 paź 21:44
maja: jacek po co mi ta strona
17 paź 21:48
maja: krystek nic nie kumam...
17 paź 21:49
Jack:
bo tam masz napisze jak to liczyć
17 paź 21:50
maja: tam sa tylko przyklady
17 paź 21:52
Jack:
litości... kliknij w te niebieskie podwójne strzałki.
17 paź 21:52
maja: dziekuje
17 paź 21:54