matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi !!!
szybki4567:
3. Wyznacz wzór ogólny ciągu jeśli: a1=4 a5+a7=68 4.Oblicz a1 i q jeśli; a5−a2=6,75 a4−a2=4,5 te liczby przy "a" są na dole ...niesamowicie proszę o rozwiązanie tego .. potrzebuję na jutro
proszę
17 paź 21:15