zad
:): indianin przejechał na koniu odległosc S dzielaca jego wigwam od zrodła wody pitnej z v=10
z jaka v powinien wrocic do obozu aby jego predkosc srednia byla rowna2V
17 paź 21:07
:):
17 paź 21:34
:):
17 paź 21:40
(:: |z|(cosφ+isinφ)
17 paź 21:40
:): co?!
17 paź 21:43
Jack:
niemożliwe.
17 paź 21:44
:): co neimozliwe?
17 paź 21:46
Jack:
A jakie było pytanie...

Niemożliwe jest osiągnięcie takiej prędkości w drodze powrotnej, aby średnia prędkość na całej
trasie było równa 2V.
17 paź 21:51
Eta:
Potwierdzam .......... niemożliwe !
17 paź 21:55
:): okjeszcze raz indianin przejechał na koniu odległosc S dzielącą jego wigwam od zrodła wody z
prędkością V=10 km/h .Z jaką predkoscią powinien wrocic do obozu,aby jego predkosc srednia
była rowna 2V?
17 paź 22:01
:): ciało swobodnie spadajace pokonuje polowe drogi w ciagu ostatniej sekundt.z jakiej wysokosci
spada to ciało?
17 paź 22:03
Jack:
nie musisz powtarzać zadania z nadzieją, że odpowiedź będzie inna
17 paź 22:03
:): hehe czyli co mam napisac> w odp
17 paź 22:04
Jack:
napisz tak:
0=
20v2 ⇒ sprzeczność v
2∊∅
17 paź 22:11