Pierwiastki i potęga
Sabb: Proszę o pomoc, każdemu wychodzi inny wynik, chodzi mi o zadanie:
(√2−3√3)2
mi wychodzi 29−6√6 a innym −25, to jak w końcu? Potrzebuję to na jutro.
17 paź 19:26
Dawid: Masz kolegów nie douczonych. Dobrze rozwiazujesz
17 paź 19:28
agata: (√2−3√3)2=(√2)2−2*√2*3√3+(3√3)2=2−6√6+27, czyli pierwsza odpowidź jest
prawidłowa
17 paź 19:30
Transformers: Wychodzi −25 DZIWKI
17 paź 19:32
Dawid: Wróć do gimnazjum tam ucza wzorów skróconego mnożenia i działania na pierwiastkach a potem do
ludzi
17 paź 19:33
ICSP: fuck that shit

Check this out :
1 + 1 = 0
17 paź 19:33