matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź czy liczby X i Y sa liczbami przeciwnymi?
BoB ;D :
2
3
a) x=
+
3−2
√
2
3+2
√
2
y= 2
√
2
− 15
3
1
b) x=
+
√
5
−
√
2
√
5
−
√
2
y=
√
5
+
√
2
17 paź 16:17
BoB ;D :
czy moze mi ktos wyniki napisac ?
17 paź 17:02