matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
malutka:
jak to zrobic? log4 9 − gdzie podstawa to 4 czy log9 25 − gdzie podstawa jest 9 co jest wieksze? myslalam zeby skorzystac ze wzoru...
logcb
logab=
logca
17 paź 14:14
Patryk:
log
4
9
log
2
9
log
2
9
1
log
4
9=
=
=
=log
2
9=log
2
3
log
2
4
2
2
17 paź 14:19