matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
michau:
trygonometria Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego zadania Wyznacz sinα i cosα :
7
sinα+cosα=
4
16 paź 18:53
ICSP:
7
sinα + cosα =
4
sin
2
α + cos
2
α = 1 masz układ równań. Miłej zabawy
16 paź 18:58