matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
napisz wzór funkcji liniowej
kokos:
A(-√2,0) oraz B (3√2,16)
11 mar 18:16
kaz:
0=-
√
2
a+b 16=3
√
2
a+b b=a
√
2
a=2
√
2
b=4
11 mar 18:27
kokos:
dzięki wielkie..aa miałbym tylko jeszcze jedna prośbę skat wyszło b=a√2 ..?
11 mar 18:32