matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze rozwiazanie
anka:
liczba log12 jest równa ?
16 paź 15:51
anka:
czy ktos zna odp ?
16 paź 16:02
Sylwus:
log12= log(3*4) = log3 + log4
16 paź 16:13
agata:
Ale równie dobrze może być log12=log(2*6)=log2+log6
16 paź 16:35