nie umien tego rozwiązac
kuchnia : 2+2 ile to jest

?
16 paź 13:22
Vizer: 4−4=10−10
(2+2)(2−2)=5(2−2)
2+2=5
16 paź 13:26
Eta:
tyle co: 3√8 + 5o +(√7)o
16 paź 13:57
Dawid: Vizer zanim zaczniesz podważać matematykę naucz się że nie dzieli się przez zero
16 paź 13:59
Rodney: mysle, ze Vizer byl swiadomy tego co robi i byla to po prostu glupia odpowiedz na glupie
pytanie
16 paź 14:00
16 paź 14:11
Eta:
16 paź 14:17
Mateusz:
Jabłuszko zapewne dla autora wątku

Nalezy mu się
16 paź 14:23
Eta:
Dokładnie

.... działa przeciw sklerozie
16 paź 14:24
16 paź 14:26
Święty: 2+2=4(sin2α+cos2α)
16 paź 14:27