matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
. narysuj wykres funkcji : a) y= 2x -4 b) y=-3 2
pawel:
11 mar 16:17
pawel:
. narysuj wykres funkcji : a) y= 2x -4 b) y=-3 + 2
11 mar 16:17
Hektor:
Proste dla każdej funkcji liniowej zbuduj sobie tabelkę i tyle
!
11 mar 16:18