15 paź 09:40
krystek: A zadaj sobie trudu i napisz kolejne zadania ,wtedy objaśnimy i podpowiemy!
15 paź 10:46
Adam: mam zrobić zadania ktorych nie wymieniłem wyżej czy przepisać te których nie rozumiem ?
15 paź 12:36
Adam: | | 1 | |
1. log</div> |
| 43√16= ? (na pierwszym zdjęciu zadanie 1 bo tu nie mogę tego wpisać) |
| | 2 | |
2. wiadomo że log
35=a, oblicz log
95
3. rozwiąż równanie: log
x+3(4x+9)=2
do tego zadanie 7 (nie mogę wpisać log2/3 w podstawie), oraz 6
15 paź 12:55
Adam: udało się log1243√16
15 paź 12:59