matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
+/-:
Szósty wyraz ciągu arytmetycznego a
6
=0 wówczas wyrażenie a
1
+ a
2
+...+a
1
1 jest : A.liczbą dodatnią B.liczbą ujemną C.zerem D.większą od 5
14 paź 23:41
sushi_ gg6397228:
a
5
+a
7
= 2*a
6
a
4
+a
8
= 2*a
6
...
14 paź 23:44