lag
log: hej..
czy dobrze to zrobiłam?
| | 1 | | log2 5 | | log2 25 | |
log2 5 + log { |
| } 5 = log2 5 * |
| = |
|  co dalej? |
| | 2 | | | | −1 | |
14 paź 20:11
log: proszę o pomoc..
14 paź 20:13
log: co robić w takich przypadkach
14 paź 20:14
ja: log25−log25=0
14 paź 20:14
ICSP: | | log2 5 | | log2 5 | | 1 | |
log1/2 5 = |
| = |
| = −log2 5 = log2 |
| |
| | log2 1/2 | | −1 | | 5 | |
log
2 U{1]{5} + log
2 5 = log
2 1 = 0
14 paź 20:15
log: proszę o rozwiązanie
14 paź 20:15
log: dzieki
14 paź 20:15
krystek: Zle między log jest + a nie* i wspólny mianownik −1
14 paź 20:17