Zespolone
Stefan: Udowodnij
z = ~z wtedy i tylko wtedy gdy z ∊ R (~z to jest z z tą kreseczką na górze

)
14 paź 17:36
ICSP: chodzi o sprężenie?
14 paź 17:39
Stefan: tak
14 paź 17:40
Trivial: Dowód na 10 sekund...
14 paź 17:40
Stefan: no zrobiłem ale nie wiem czy dobrze
14 paź 17:41
Stefan: wy napiszcie
14 paź 17:41
ICSP: to tutaj jest co dowodzić?
14 paź 17:42
Godzio:
x + yi = x − yi ⇔ x = x i y = −y ⇔ x ∊R i y = 0
14 paź 17:43
Stefan: 
dzięki
14 paź 17:45
Stefan: jednak dowód na 3 minuty L
14 paź 17:45