matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
asia:
4!*5!
14 paź 14:41
krystek:
n!=1*2*3*4....n jest to iliczyn kolejnych nliczb naturalnych ,stąd 4!=....., 5!=....Policz!
14 paź 14:44
Trivial:
= 24 * 120 = ... lub = 4!*4!*5 = (24)
2
*5 = ...
14 paź 14:45