zad.
ulaat: Do Bogdana...
Czy mogę prosić o pomoc z moim zadaniem, pewnie nie jest tak na prawdę trudne ale nie mam
pojęcia jak je zacząć nawet

Zaznacz na płaszczyźnie zbiór: A={(x,y); x,y∈R i y=2x+b i b∈<-2;-1>}
Z góry dziękuję za pomoc
11 mar 11:27
Bogdan:
Narysuj prostą y = 2x - 2, potem drugą prostą y = 2x - 1. zacieniuj obszar między tymi
prostymi. Ten zacieniowany obszar to zbiór punktów zbioru A, każdy punkt
zacieniowanego należy do zbioru A
11 mar 12:31
ulaat: A nie mówiłam, że proste rozwiązanie

tylko ja jakiegoś zaćmienia umysłu dostałam

Dzięki wielkie
11 mar 13:04
Bogdan:
11 mar 13:20