matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Patryk:
Czy mozna to tak zapisać (x−2)
4
=(x−2)
2
*(x−2)
2
13 paź 13:27
janio:
tak
13 paź 13:36
krystek:
Δ
4
=Δ*Δ*Δ*Δ=Δ
2
*Δ
2
=Δ*Δ
3
13 paź 14:58