matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresy funkcji
Tomek:
Potrzebuję wykresów funkcji y=sinx*sinx*sinx y=sin(x*x*x)
13 paź 12:25
gwiazda:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=sinx+*sinx+*sinx
13 paź 12:27
gwiazda:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=sin%28x%5E3%29
13 paź 12:28