matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
lola:
1,5
−
1*1,5
−
3=
12 paź 22:20
Eta:
a
n
*a
m
= a
n+m
3
2
= (1,5)
−1−3
=(
)
−4
= (
)
4
=
2
3
12 paź 22:23
ola:
Dziękuję
12 paź 22:25
ola:
8/12
13 paź 10:51