matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz sumę
konki:
dane są zbiory: A=(−3,4), B={1,7}. wyznacz sumę, iloczyn i obie różnice
12 paź 22:07
tn:
suma: (−3,4) ∪ {7} iloczyn : 1 A − B = (−3, 1) ∪(1, 4) B−A = {7}
12 paź 22:11
konki:
ok super
12 paź 22:17