:)
M4ciek: Witam! Mam prośbę

Poszukuję strony z której mógłbym nauczyć się rozwiązywania macierzy ,chodzi mi o układ równań
z kilkoma niewiadomymi
12 paź 21:14
M4ciek: Podbijam
12 paź 21:20
M4ciek: Albo mógłby ktoś pomóc ?
12 paź 21:38
12 paź 21:38
M4ciek: Trivial nie widzę tam akurat rozwiązania układów to może byś pomógł

?
12 paź 21:47
Trivial:
Jakie masz pytania?
12 paź 21:48
M4ciek: No jak mam układ z 4 niewiadomymi to nie wiem jak sobie rozplanować co od czego poodejmować
wierszami żeby wyszedł wynik i żeby niczego nie schrzanić
12 paź 21:50
12 paź 21:51
M4ciek: Tylko tam to jest tak wyjaśnione ,że szkoda gadać , mógłby z Tobą rozwiązać jakiś przykład?
12 paź 21:56
Trivial: Zaraz ci znajdę odpowiedni temat.
12 paź 21:58
12 paź 21:58
M4ciek: Np :
3x + 2y + z = 2
x + y + z = 0
x − y = 1
12 paź 21:59
Trivial: Przeczytaj tamten temat. Nie chce mi się liczyć.
12 paź 21:59
M4ciek: 
dobra czytam czytam
12 paź 22:02