Oblicz
Podmiot szatana: Dane są liczby x = 3 + 2
√3 i y = 2 − 3
√3
| | x | |
Oblicz: x − y, x + y, x * y, |
|
|
| | y | |
12 paź 19:59
krystek: to wstawiaj i licz!
12 paź 20:00
Podmiot szatana: sorki ale nie mam czasu, aktualnie robie chemie a się nie wyrobię ; x po za tym nie jestem
pewien
12 paź 20:11
krystek: To sekretarza potrzebujesz?
12 paź 20:15
Podmiot szatana: a to jest forum pomocnicze czy dyskusyjne ? masz problem jakiś to sie czyms zajmij albo pomoz
12 paź 20:20
12 paź 20:23
Podmiot szatana: Jest różnica miedzy pomaganiem a utrudnianiem jak ma sie 2 sprawdziany i kartkówke i do tego po
10 zadan z 8 przedmiotów a do tego po treningu wraca sie o 19 do domu to może by sie chociaz
moglo liczyc na pomoc w jednym durnym zadaniu ?
12 paź 20:30
krystek: Więcej czasu przeznaczasz na to pisanie niż na liczenie "durnego " zadania.
12 paź 20:33
Podmiot szatana: licze inne zadania, ucze się na chemię, geografię, fizykę więc skończ ok ?
12 paź 20:36
Podmiot szatana: Nie wiem czy dobrze licze.
(3 + 2√3) − (2 − 3√3) = 5 −
√3
(3 + 2√3) + (2 − 3√3) = 5
√3
(3 + 2√3) * (2 − 3√3) =

?
| 3 + 2√3 | | 3 + 2√3 | | √3 | | 9 | |
| = |
| * |
| = |
|  ? |
| 2 − 3√3 | | 2 − 3√3 | | √3 | | −7 | |
12 paź 21:21
krystek: Żle (a+b)−(2a+b)=a+b−2a−b=−a
26 paź 17:06
asia: 2xy=−7
8 gru 13:46
daras: Apage satanas
8 gru 14:11