matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu
anta:
(x
2
)
2
=9
2
12 paź 13:03
janio:
x
4
=(3
2
)
2
x
4
=3
4
x= 3
12 paź 13:07
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/104948.html
12 paź 13:08