matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
noo!
mayya:
jutro maM wejsciowke. pomocy! (x+1)(−x+3)2 (x+5)3 (4−x)≥0
11 paź 20:30
M:
9 mar 19:33
Mei Lin:
x+1=0 x=−1 pojedynczy −x+3=0 x=3 podwójny x+5=0 x=−5 potrójny 4−x=0 x=4 pojedynczy x∊(−
∞
,−5]U[−1,4]
9 mar 20:42