matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Moduł
Student:
|2|1|2x−3|−4|| = 5
11 paź 14:31
student:
|2|1+|2x−3|−4|| = 5
11 paź 14:38
sushi_ gg6397228:
rozbijasz kolejne moduły 2*| 1+ |2x−3| −4 | = 5 lub 2*| 1+ |2x−3| −4 | = − 5
11 paź 18:01